Bilder - om oss

Om oss - bilder fra vår virksomhet

Ragnvald Kanebog

Per Gunnar Alfheim

Ledelsen i Kanebog Motivasjon AS

 

Bildet viser (f.v.) daglig leder Ragnvald Kanebog og markedssjef Per Gunnar Alfheim i naustet i Lysefjorden, hvor vi holder kurs og foredrag. Sistnevnte er også avdelingsleder - maraton.

 

Ragnvald har bakgrunn som HMS-ingeniør, siste årene som HMS-leder i SIEMENS. Han har også fagbrev som byggmester, og har drevet byggmesterfirma i en årrekke før han i voksen alder omskolerte seg til HMS-ingeniør. Ragnvald er en ivrig maratonløper, og trener mye.

 

Alfheim er journalist, og har lang fartstid som båtjournalist, forlagseier og bladredaktør. Siden 1991 har han vært maratonløper, og i tillegg også ultraløper siden 1999. Ultraløpene ble stadig lengre, og utfordringene stadig større. Ved siden av ca 130 maratonløp, har han 47 ultraløp, hvorav 13 er 24 timers. Det lengste løpet han har fullført, varte i 48 timer, non-stop i bevegelse, minus en knapp halvtime for stell av såre føtter. Distansen som ble tilbakelagt, tilsvarer strekningen fra Bergen til Nesbyen, et stykke forbi Gol.

 

Begge er også ivrige deltagere i kortere mosjonsløp lokalt i Bergensområdet. De er to utadvendte, positive karer som ønsker å spre begeistring og god stemming rundt seg!

Copyright © All Rights Reserved

Bygget hvor vi har kurs og aktivitetsbase er meget særegent, spesielt og ganske så unikt. Det ligger flott til i Lysefjorden, med utsikt over til slottet til Ole Bull på Lysøen. Her disponerer vi både yacht og kanoer.

Under: Bilder fra naustet, der kursene holdes. Her er integrert et funksjonelt kjøkken, en nydelig bar og det oser antikt maritimt miljø overalt. Her er det lett å trives!

Glimt fra bygget i Lysefjorden

Det er absolutt en bugningsmasse med særpreg og spesiell arkitektur, med gress og trær på taket, og en fantastisk beliggenhet. Og det er utrolig koselig i naustet!