Motivasjonsforedrag

La oss motivere deg og din gruppe eller dine ansatte!

 

Her finner du vårt kurs- og aktivitetssenter:

Det gjør godt å komme sammen med andre positive mennesker å søke inspirasjon, få og gi impulser og å dyrke motivasjonen!

 

Vi ønsker grupper velkommen til vårt trivelige naust. Her vil HMS-spesialist og maratonløper Ragnvald Kanebog spille ball sammen med ekstrem-idrettsutøver gjennom mange år, Per Gunnar Alfheim, for å løfte din motivasjon til uante høyder. Vi skal ikke bruke tiden på å skryte av våre egne bragder. Bare kort påpeke de "verste" merittene", så er vi ferdige med den saken. Om noen har spørsmål underveis, går vi gjerne i dialog, det er bare fint med toveis kommunikasjon!

 

På motivasjonkurset skal vi lære deg teknikker og tankesett som vi har erfart virker, når du vil nå dine mål, hårete eller ikke. Og vi vil kanskje til og med motivere deg til bragder du ikke trodde var mulig for deg å gjennomføre!

 

Ta kontakt med oss for pris. Vi tar ikke store summer for dette, vi synes det er moro å motivere folk! Vi kan sy sammen forskjellige pakker bestående av våre ulike tilbud: For eksempel firmaseminarer med motivasjonforedrag, kanotur, henting med vår yacht, et nydelig måltid og åpen bar, om ønskelig. En slik kombinert sammenkomst fungerer ypperlig som teambuilding!